Trivia Questions for Grade 2nd Students

Importance of Trivia Questions for Grade 2nd Students:

Trivia Questions for Grade 2: As we know, basic Trivia knowledge is must be required for everyone without trivia knowledge you can face lots of troubles in your daily life. All the parents must be suggested to provide all the important trivia knowledge to their children/kids/students. Here, in this section, our team try to provide Trivia Quizzes for Grade 2 or online 2nd-grade trivia quiz questions and answers. So, enhance your basic trivia knowledge about a topic or learn something new important knowledge by answering various trivia quiz questions. You can also prepare for an upcoming trivia test, simply keep yourself updated or even get a huge number of awesome trivia questions for 2nd grade kids/students. After taking the online trivia quiz for 2nd grade kids/students just check the results instantly and also share them online with your friends.

Grade 2 Trivia Quiz (Easy Trivia Questions and Answers for 2nd Grade):

Q. 1: All the tired people generally need what?
Ans: Sleep

Q. 2: If you freeze any simple water, what you get?
Ans: Ice

Q. 3: All the thirsty people generally need what?
Ans: Water

Q. 4: Different types of things fall down when you drop them because of what?
Ans: Gravity

Q. 5: What is the name of the largest living land animal?
Ans: The African Elephant

Q. 6: If any kid can stand up, they usually stand on their what?
Ans: Feet

Q. 7: Write a name of two domestic or farm animal, who gives us milk to drink?
Ans: Cow or goat

Q. 8: What we generally use to get chalk or marker off the board?
Ans: An eraser

Q. 9: What types of colour are found in grass and leaves?
Ans: Green

Q. 10: What is the name of the tool, which you use to dig a hole?
Ans: A shovel

Q. 11: If someone boils the simple water, what they get?
Ans: Steam

Q. 12: In the Present time, how many planets are in our solar system?
Ans: Eight Planets

Q. 13. Which day comes after Monday?
Answer: Tuesday

Q. 14. Which day comes before Sunday?
Ans: Saturday

Q. 15. Which Day comes after Wednesday?
Ans: Thursday

Q. 16. Which Day comes before Friday?
Ans: Thursday

Q. 17. Which Month comes before Jun?
Ans: May

Q. 18. Which Month comes after December?
Ans: January

Q. 19. Which number comes after 100?
Ans: 101

Q. 20. Which number comes before 99?
Ans: 98

Q. 21. Which alphabets come before the B alphabets?
Ans: A alphabets

Q. 22. Which alphabets come after the C alphabets?
Ans: D alphabets

Q. 23. Which number comes before 20?
Ans: 19

Q. 24. What is the main use of the eyes?
Ans: See

Q. 25. What is the main use of ears?
Ans: Listening/hearing.

Easy Trivia for Grade 2 Students (List of Important Trivia Quiz for Grade 2):

Q. 1. What number comes after the 871?
Ans: 872

Q. 2. What number comes before 999?
Ans: 998

Q. 3. What date comes before 15 January?
Ans: 14 January

Q. 4. What date comes after 31 December?
Ans: 01 January

Q. 5. What is the sign of Plus?
Ans: +

Q. 6. What is the sign of Minus?
Ans: –

Q. 7. What is the sign of Multiplied By?
Ans: X

Q. 8. What is the sign of Division?
Ans: ÷

Q. 9. What is the sign of greater than?
Ans: >

Q. 10. What is the sign of less than?
Ans: < Q. 11. What is the sign of equal to? Ans: = Q. 12. What is the sign of is similar to? Ans: ~

Simple Trivia quiz for Grade 2 Students (Trivia Quiz Questions for Grade 2nd Students):
Grade 2 Trivia Quiz Questions Answers (Trivia for Kids Grade 2):

Trivia Questions and Answers for Grade 2: Simple Trivia Quiz for Class 2 Kids:

For more related trivia questions and answers,

Online Trivia Quiz Questions and Answers for 1st Grade Kids:

Trivia Question Answers for Grade 3 Students

Trivia Question Answers for Grade 4 Students

Trivia Question Answers for Grade 5 Students

Trivia Question Answers for Grade 6 Kids

Online Trivia Quiz Questions and Answers for Grade 7 & 8 Students

Online Trivia Quiz Questions and Answers for Grade 9 & 10 Students

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *