Importance of Trivia Questions for Grade 4

Importance of Trivia Questions for Grade 4

Trivia Quizzes for 4 Grade Students: Hello Kids! We hope you will do well in your study. As you know, trivia knowledge is must be required for every age group of peoples so let’s start to increase your trivia knowledge. In this web page, you can easily get 4th grade quizzes or online trivia questions for grade 4 to satisfy your hunger for trivia knowledge. Our team trying to collect each and every 4th grade quiz (4th grade questions) well-researched and subjects based. Now, strongly enhance your trivia knowledge about the more important topic or learn something new by playing online 4th grade trivia questions answering game. These following trivia questions for 4 grade (trivia quiz for 4 grade) are based on world history, politics, math, geography, current events, and science etc.

Grade 4 Trivia Quiz (Easy Trivia Questions and Answers for 4th Grade):

Q. 1. How many states in the United State?
Ans: 50 State

Q. 2. How many stars in United State Flag?
Ans: 50 Star

Q. 3. How many stars in the Chinese flag?
Ans: 5 Stars

Q. 4. How many stripes in Indian Flag?
Ans: 24 stripes

Q. 5. What is the colour of the stars on the American flag?
Ans: White Colour

Q. 6. What is the colour of the stars on the Chinese flag?
Ans: Golden Colour

Q. 7. How many colours in Indian Flag?
Ans: Three Colours

Q. 8. How many stars on the Australian flag?
Ans: 5 Stars

Q. 9. What is the colour of the stars on the Australian flag?
Ans: White Colour

Q. 10. How many stars on the New Zealand flag?
Ans: Four Stars

Q. 11. What is the colour of the stars on the New Zealand flag?
Ans: Four Red Stars with White Borders

Easy Trivia for Grade 4 Students (List of Important Trivia Quiz for Grade 4):

Q. 1. If 2 is a prime number then what is next prime number?
Ans: 3

Q. 2. What is the next prime number after 5?
Ans: 7

Q. 3. If 7 is a prime number then what is next prime number?
Ans: 11

Q. 4. If 11 is a prime number then what is next prime number?
Ans: 13,

Q. 5. If 13 is a prime number then what is next prime number?
Ans: 17,

Q. 6. What is the prime number between 17 to 31?
Ans: 17, 19, 23, 29, 31,

Q. 7. What are the prime number between 31 to 53?
Ans: 31, 41, 43, 47, 53,

Q. 8. What is the prime number between 53 to 67?
Ans: 53, 59, 61, 67

Q. 9. What are the prime number between 67 to 79?
Ans: 67, 71, 73, 79

Q. 10. What are the prime number between 79 to 97?
Ans: 79, 83, 89, and 97

Simple Trivia quiz for Grade 4 Students (Trivia Quiz Questions for Grade 4th Students):

Q. 1. What is the name of the fruit, which is fell on Newton?
Ans: Apple

Q. 2. Who invented the aeroplane?
Ans: Wright Brother

Q. 3. What is the name of the person who discovered South Asia?
Ans: Vasco da Gama

Q. 4. What is the name of the largest continent in the world?
Ans: Asia Continent

Q. 5. What is the current currency of England?
Ans: Pound

Q. 6. What is the name of two important elements which is present in Water?
Ans: Oxygen and Hydrogen

Q. 7. What is the chemical formula of simple water?
Ans: H2O

Q. 8. Botany is the study of what?
Ans: Plants

Q. 9. Zoology is the study of what?
Ans: Animals

Q. 10. Who invented the microscope?
Ans: Zacharias Janssen

Grade 4 Trivia Quiz Questions Answers (Trivia for Kids Grade 4):
Trivia Questions and Answers for Grade 4: Simple Trivia Quiz for Grade 4 Kids:

For more related trivia questions and answers,

Online Trivia Quiz Questions and Answers for 1st Grade Kids:

Trivia Question Answers For Grade 2 Students

Trivia Question Answers for Grade 3 Students

Trivia Question Answers for Grade 5 Students

Trivia Question Answers for Grade 6 Kids

Online Trivia Quiz Questions and Answers for Grade 7 & 8 Students

Online Trivia Quiz Questions and Answers for Grade 9 & 10 Students

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *